Нойр булчирхай бол хоол боловсруулахад чухал үүрэг гүйцэтгэхээс гадна олон үйл ажиллагааг зэрэг гүйцэтгэдэг ходоодны доор байрлах нэгэн цул мах юм. Нойр булчирхайн ялгаруулдаг шүүрлүүд нь ходоод цөсний үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх, цусан дахь сахарын хэмжээг хэвийн байлгах, шүүрлүүдийг ялгаруулдаг эрхтэн юм.
Панкреатит буюу нойр булчирхайн үрэвсэл нь хурц /хурдан идэхитэй/ ба архаг /удаан сул/ хэлбэрээр явагддаг. Хүндэрвэл нойр булчирхай хагарч үхлийн аюултай хэвлийн гялтангийн үрэвсэл болдог бол архаг үрэвсэл нь чихрийн шижин үүсэх шалтгаан болдог ба өвчин хүндэрсэн тохиолдолд хүн 5-6 сар л насладаг байна.
Сүүлийн үед хүмүүсийн архины хэт хэрэглээ, буруу хооллолт, сэтгэл санааны тогтворгүй байдал, стресс зэргээс шалтгаалан нойр булчирхайн үрэвсэлт өвчнөөр өвчлөгсдийн тоо эрс нэмэгдэх болжээ. Нойр булчирхайн үрэвслийн хамгийн гол шатгаан нь архи хэтрүүлэн хэрэглэх зуршил болон цөсний чулуутай болсноос болдог. Мөн ходоод 12 нугалаа гэдэсний шархлаа, элэг цөсний өвчин, хэт хурц, өөх тостой хоол хэрэглэх, нэг дор хэт идсэнээс болж нойр булчирхай үрэвсэж өвддөг.
Нойр булчирхайн үрэвслийн үед хоолыг зөв сонгон хэрэглэх нь маш чухал юм.
Үүнд:
• Мах, загас, ээдэм зэргийг бага хэрэглэж, уургийн хэрэглээг нэмэгдүүлж болно.
• Амархан шингэдэг нүүрч ус болох элсэн чихэр, зөгийн бал, чихэрлэг зүйлийг бага хэрэглэнэ.
• Ходоодны салст бүрхэвчийг цочроохгүй бантан, зутан, нухаш байдлаар хоолыг бэлтгэнэ.
• Нэг дор хэт их идэхээс зайлсхий.
• Өвчин олон дахисан, өвчний хурцдалын үед хооллох тоог багасгах ба зарим үед 1-2 хоног хоолыг бүрэн хорино.
Шинж тэмдэг:
• Хоол идсэний дараагаар аюулхай орчимд өвдөлт ихээр мэдрэгдэнэ. Мөн баруун зүүн хавирга доогуур өвдөж, нуруу руу өвдөлт өгдөг. Зарим тохиолдолд зүрхний орчимд зүрх дэлсэж буй мэт өвдөлт өгдөг байна. Үүнээс гадна өвдөлт ургаш бага зэрэг тонгойж бөгтийх болон суух үед багасдаг байна. Харин гэдрэг харж хэвтэхэд өвдөлт улам нэмэгдэнэ.
• Өвдөлтөөс гадна биед илрэх шинж тэмдэг нь гүйлгэх, гэдэс дүүрэх, хэхрэх, дотор муухайрах, үе үе бөөлжих, хоолонд дургүй болох болон өтгөний хэмжээ ихсэж, эвгүй үнэртэй болдог.
Нойр булчирхайн үрэвслийн үед хэрэглэж болох хоол ба хүнсний бүтээгдэхүүн
• 1.2-р гурилын талх, бага зэрэг хатаасан байдлаар өдөрт 200-300гр.
• Байцаанаас бусад бүх төрлийн ногооны шөл, будаа, гоймонгийн шөлийг бага зэрэг цөцгийн тос, зөөхий нэмж хэрэглэж болно.
• Өөх тос багатай төрөл бүрийн махыг машиндаж котлет, нухаш бөөрөнхий махыг ууранд болгох буюу чанах зэргээр бэлтгэж хэрэглэнэ.
• Сүүг шингэлж хярам байдлаар, ээдэм, бяслаг, тараг зэргээр хэрэглэнэ.
• Давсгүй цөцгийн тос 15-20 гр, ургамлын тос 10 гр-ыг бэлэн хоолонд нэмж өгч болох ба амьтны гаралтай өөх тосыг аль болох бага хэрэглэ.
• Байцаа, манжин, улаан лууванг хэрэглэхээс түр зайлсхий.
• Чихэрлэг багатай жимс, жимсгэнийг бага хэрэглэ.
• Өдөр бүр тогтмол нэг аяга нохойн хошууны ханд ууж занш.
Хориглох хүнсний бүтээгдэхүүн
• Мах, загас, ногооны өтгөн аагтай шөл
• Тарган өөхтэй, шарсан хайрсан мах, утсан хиам
• Бялуу, хар бор талх, мөхөөлдөс
• Согтууруулах ундаа
• Нойр булчирхайн үрэвслийн үед хоолны дэглэмийг нарийн баримталж, бага хэмжээгээр өдөрт 5-6 удаа хооллоно.
Нойр булчирхайн өвчнийг анагаагч 10 шидэт хүнсний бүтээгдэхүүн:
1. Нэрс ба интоор (эсийн гэмтэл үүсэхээс урьдчилан сэргийлж, анти-оксидантаар дүүрэн)
2. Улаан усан үзэм (бактер мөөгөнцөрийн эсрэг үйлчилгээтэй, хүчирхэг анти-оксидант)
3. Броколи ногоо (хорт хавдрын эсрэг хүчтэй химийн бодис агуулдаг)
4. Сармис (ашигтай шим тэжээлээр хангахаас гадна хавдраас урьдчилан сэргийлнэ)
5. Улаан рейши мөөг (үрэвсэл бууруулах, биед тэнцвэрт байдлыг нөхөн сэргээдэг)
6. Бууцай (нойр булчирхайн хэрэгцээт төмөр, В витамин зэргийг агуулдаг)
7. Амтат төмс (амтат төмс, лууван, эрдэнэ шиш, хулуу ногоог өдөр бүр хэрэглэ)
8. Дүпү (тос багатай уургийн маш сайн эх үүсвэр)
9. Улаан лооль (С витамин ба исэлдэлтийн сайн эх үүсвэр, ач тустай шим тэжээл)
10. Баяжуулсан тараг (С витамин ба исэлдэлтийн сайн эх үүсвэр, ач тустай шим тэжээл)
Та
9479-1979, 8950-1979 утсаар яг одоо залган эдгээр гайхамшигтай бүтээгдэхүүнүүдийг захиалах боломжтой. Хүргэлт үнэгүй.
Танд энэ мэдээлэл таалагдсан уу?
Таны дархлааг сэрээж, тураах гайхамшигт уураг таныг 14 хоногт 5-10кг тураана!
ПроТФ! Энэ хосгүй бүтээгдэхүүн нь хүний бие организмыг сэргээн залуужуулах, өөрчлөн хөгжүүлэх зорилгоор 2015 онд бүтээгдэж, гарсан даруйдаа дэлхий даяар сая сая хүний амьдарлыг өөрчилсөн юм. ПроТФ бол амьтны гаралтай, маш нарийн шүүлтүүрээр шүүгдсэн молекул бүтэцтэй, дотроо дархлааг 283% нэмэгдүүлэгч тусгай орц бүхий урьд өмнө огт байгаагүй шинэ төрлийн уураг юм. ПроТФ-ийн молекулыг өндөр технологи ашиглан жижгээр нь шүүсэн байдаг тул бусад төрлийн уургуудтай харьцуулахад элэг болон бусад эрхтэнд ямар ч нэмэлт ачаалал үзүүлдэггүйгээрээ онцлогтой.
Хэрвээ та жин хасах, өөхөн давхаргаа бууруулахыг хүсэж байвал энэ бүтээгдэхүүн танд хүссэн үр дүнд чинь хүрэхэд маш сайн туслана. Ялангуяа гар хөл нүүрний өөхийг 203%, биеийн дотоод өөхийг 564% шатаадаг тул гэдэс бүсэлхийгээр маш сайн жин хаяж турдаг. Мөн Про-ТФ бүтээгдэхүүнийг заавал дасгал бэлтгэл хийлгүйгээр хэрэглэн жин хасах боломжтой байдаг. Ингэхийн тулд ПроТФ-ийг бидний санал болгох тусгай уургийн дэглэмтэй хамт хэрэглэж өндөр үр дүнд хүрнэ. ПроТФ нь зөвхөн тураагаад зогсохгүй таны биеийн ерөнхий булчинг чангалж өгдөг тул бие хаа илүү жавхаалаг болдог байна.
Та 9479-1979, 8950-1979 утсаар яг одоо залган эдгээр гайхамшигтай бүтээгдэхүүнүүдийг захиалах боломжтой. Хүргэлт үнэгүй.
5 кг хасч, бүсэлхийний тойрог 23см багассан
2017 оны 6 сард ПроТФ ууж дараах үр дүнд хүрсэн. Үүнд : жин: 69кг-с 64.2кг, бүсэлхийний тойрог: 94см-с 71см, цээжний тойрог: 91.5см-с 83.5см, баруун гар: 30.5см-с 28.5см, зүүн гар: 30см-с 28.5см, өгзөг: 102см-с 97.5см, баруун гуя: 62см-с 56см, зүүн гуя: 61см-с 55см, баруун шилбэ: 36см-с 35.5см болж тус тус өөрчлөгдсөн амжилт үзүүлсэн.
9 кг хасч, бүсэлхийн тойрог 22см-ээр багассан!
2017 оны 6 сард ПроТФ ууж дараах үр дүнд хүрсэн. Үүнд : жин: 70кг-с 60.8кг, бүсэлхийний тойрог: 97см-с 75см, цээжний тойрог: 101см-с 94.5бсм, баруун гар: 33см-с 29см, зүүн гар: 33,5см-с 29см, өгзөг: 102см аас 95.5см, баруун гуя: 57см-ээс 51см, зүүн гуя: 57см-ээс 51см, баруун шилбэ: 38.5см-с 36см, зүүн шилбэ: 34см-с 33.5см болж тус тус өөрчлөгдсөн амжилт үзүүлсэн.
7 кг хасч, бүсэлхийн тойрог 22,5см-ээр багассан!
2017 оны 6 сард ПроТФ ууж дараах үр дүнд хүрсэн. Үүнд : жин: 77.5кг-с 70.9кг, бүсэлхийний тойрог: 98см-с 75.5см, цээжний тойрог: 109.5см-с 9бсм, баруун гар: 32.5см-с 29.5см, зүүн гар: 32см-с 29.5см, өгзөг: 98.5см аас 97см, баруун гуя: 59см-ээс 51см, зүүн гуя: 59.5см-ээс 51см, баруун шилбэ: 35.5см-с 33см, зүүн шилбэ: 35см-с 34см болж тус тус өөрчлөгдсөн амжилт үзүүлсэн.
29 кг хасч, өмдний размер 6-р багассан!
Би өдөр бүр цаг хагас алхаж ПроТФ-ийнхээ хажуугаар хоолондоо тахианы мах, чанасан помидор лууван хэрэглэсэн. Мөн би сахартай бүтээгдэхүүн, газтай ундаанаас зайлсхийж байлаа. Одоо би өмнө нь хийх боломжгүй байсан зүйлсийг хийж чаддаг болсон бөгөөд гэр бүлтэйгээ цагаа өнгөрөөхөд илүү аз жаргалтай болсноо мэдэрч байна.
(эх сурвалж: http://www.4lifetransform.com/adolfo-torres/)
18 кг хасч, Хувцасны размер 18-с 8 болж багассан
ПроТФ ууж байхдаа би өдөр бүр дасгал хийж байлаа. Ихэвчлэн навчлаг ногоо, загас, тахиа, жимс хэрэглэдэг байсан. Одоо би шал өөр хүн болчихсон юм шиг л санагдаад байгаа. Би ПроТФ-ийн бас нэг сайхан жишээг үзүүлж чадсандаа маш их баяртай байна.
(эх сурвалж: http://www.4lifetransform.com/adriana-castillo/)
8 кг хасч, хувцасны размер нэлээд багассан
Би ПроТФ ууж долоо хоногт 3 удаа 30 минутаар алхсан. Эрүүл хүнс хэрэглэж ус сайн ууж байлаа. Би одоо ямар болсондоо маш их бахархаж өөртөө итгэлтэй явдаг болсон шүү. Хүмүүс намайг хараад л ПроТФ-ийн хүчинд итгэдэг юм даа.
(эх сурвалж: http://www.4lifetransform.com/leaonor-guerrero-medina/)
Трансфер фактор таны дархлааг 437% нэмэгдүүлнэ! Бичлэгээс үзнэ үү
Таны мэдлэгт : Трансфер фактор гэж юу вэ?
Трансфер факторыг 1949 онд АНУ-ын эрдэмтэн Шервүд Лоүренс хүний цуснаас олж нээмэгц дархлааг дэмжиж, сайжруулдаг гайхамшигтай чадвар нь анагаах ухааны шинэ содон ололт болж энэ уургийг цэврээр нь ялгаж аваад эрүүл мэндийн салбарт хэрэглэе хэмээн дэлхий дахинаараа анагаахын төдийгүй шинжлэх ухааны ихэнх хүрээлэнгүүд ажиллаж эхэлсэн юм. Энэ чиглэлийн судалгаа, технологийн хөгжил тасралтгүй үргэлжилсээр 40 жилийн дараа 1988 онд үнээний сүүний уургаас цэврээр нь ялгаж авах технологи боловсруулсан нь энэ бүтээгдэхүүнийг ихээр үйлдвэрлэх, хүн амд хүртээмжтэйгээр хэрэглэх боломж нээгдсэн байна. Трансфер Факторыг 60 гаруй жилийн турш судалж, судалгааны ажилд 40 сая ам.доллар зарцуулж, эрдэм шинжилгээний 6500 ажил хийгдэж, олон улсын эрдэм шинжилгээний хурал 12 удаа зохион байгуулагдсан байна.
Цааш нь унших
ТРАНСФЕР ФАКТОР Бүтээгдэхүүнүүд
Трансфер факторын үйлдвэрлэлийн процесстой танилцана уу