logo

Трансфер фактор
Захиалах утас 9479-1979, 8950-1979 | Чатаар асуух

Тамхи бүү тат – Мэргэжилтнүүдийн хийсэн судалгаагаар хоол идсэнийхээ дараа тамхи татах нь эрүүл мэндэд маш хортой бөгөөд нэг дор 10 ш тамхи татсантай ижил үйлчилгээ үзүүлдэг гэнэ. Энэ нь хорт хавдар үүсэх магадлалыг маш өндөр болгодог.

Жимс бүү ид – Хоол идсэнийхээ дараа шууд жимс идэж болохгүй. Жимс идсэнээр таны ходоодон дахь агаарын хэмжээ ихсэж өвчин үүсгэх боломжыг өндөр болгодог аж. Хооллосныхоо дараа 1-2 цагийн дараа жимс идэж байгаарай.

Цай ууж болохгүй – Цайны найрлагад байх хүчилийн хэмжээ маш их байдаг бөгөөд хоол идсэний дараа цай хэрэглэх нь хоолны боловсрох үйл ажиллагааг удаашруулдаг

Тэлээгээ сулруулж болохгүй – Хоол идсэний дараа тэлээгээ суллах нь гэдэсний гүрвэлзэх хөдөлгөөнд өөрчлөлт оруулж, орооцолдох бөглөрөх аюулыг дагуулдаг.

Усанд орж болохгүй – Усанд ороход биеийн цус гар хөл зэрэгт ихээр төвлөрдөг бөгөөд гэдэсний цусан хангамж буурсанаар хоол боловсруулах үйл ажиллагаа сулардаг гэнэ.

Алхаж болохгүй – Хүмүүс хоол идсэнийхээ дараа алхах нь таны насыг 99 хүртэл нэмэгдүүлнэ гэдэгт итгэдэг. Тэгвэл энэ нь худлаа мэдээлэл бөгөөд хоолныхоо дараа алхах нь хоол боловсруулах үед гаргадаг энергийг бууруулдаг гэж үздэг аж.

Унтаж болохгүй – Хоол идсэнийхээ дараа шууд унтах нь ходоод гэдэсний халдварлаж бохирдох үндэс болдог.

Танд энэ мэдээлэл таалагдсан уу? Like дараад сонирхолтой мэдээллүүдийг цаг тухайд нь хүлээн авна уу.

Танд асуух, тодруулах зүйл байвал энд бичээрэй:
Холбогдох утас :


Трансфер фактор таны дархлааг 437% нэмэгдүүлнэ! Бичлэгээс үзнэ үү

Таны мэдлэгт : Трансфер фактор гэж юу вэ?

Трансфер факторыг 1949 онд АНУ-ын эрдэмтэн Шервүд Лоүренс хүний цуснаас олж нээмэгц дархлааг дэмжиж, сайжруулдаг гайхамшигтай чадвар нь анагаах ухааны шинэ содон ололт болж энэ уургийг цэврээр нь ялгаж аваад эрүүл мэндийн салбарт хэрэглэе хэмээн дэлхий дахинаараа анагаахын төдийгүй шинжлэх ухааны ихэнх хүрээлэнгүүд ажиллаж эхэлсэн юм. Энэ чиглэлийн судалгаа, технологийн хөгжил тасралтгүй үргэлжилсээр 40 жилийн дараа 1988 онд үнээний сүүний уургаас цэврээр нь ялгаж авах технологи боловсруулсан нь энэ бүтээгдэхүүнийг ихээр үйлдвэрлэх, хүн амд хүртээмжтэйгээр хэрэглэх боломж нээгдсэн байна. Трансфер Факторыг 60 гаруй жилийн турш судалж, судалгааны ажилд 40 сая ам.доллар зарцуулж, эрдэм шинжилгээний 6500 ажил хийгдэж, олон улсын эрдэм шинжилгээний хурал 12 удаа зохион байгуулагдсан байна.

Цааш нь унших

Трансфер факторын үйлдвэрлэлийн процесстой танилцана уу

Их уншсан

БИЗНЕС САНАЛ

Та ажлынхаа хажуугаар сарын 500$ - 3000$, түүнээс дээш нэмэлт орлоготой болмоор байна уу?

Дэлгэрэнгүй

Мэдээлэл авах

Та манай сайтаас илүү дэлгэрэнгүй мэдээллийг цаг тухайд нь авахыг хүсвэл доорх Like товчийг дарж манай фэйсбүүк хуудастай нэгдээрэй.

Мөн та бидэнд мэйл хаяг, утсаа үлдээнэ үү. Бид бүтээгдэхүүний хямдрал урамшуулал шинэ боломжийг таны утсанд мэссэжээр илгээж мэдэгдэж байх болно :