Энэхүү хумсны мөөгөнцөр эмчлэх гайхалтай арга нь 100% үр дүнгээ өгдөг ажээ. Танд ердөө 2-хон энгийн, хямд төсөр бүтээгдэхүүн л хэрэг болно. Үр дүн нь үнэтэй эмийн сангийн бэлдмэлүүд, тос, тосон түрхлэгээс ч илүү гээд бод доо?
Яг одоо туршаад үзээрэй!
Хумсны болон хөлийн улны мөөгөнцөр голдуу чийгшил, бактери зэргээс болж үүсдэг ба өвчтэй, таагүй мэдрэмж төрүүлэх нь элбэг.
Хумсны үзүүр дээр цагаан эсвэл шар толбо үүсэх нь хумс мөөгөнцрөөр халдварласны эхний шинж тэмдэг юм. Яваандаа эдгээр толбонуудын өнгө, хэлбэр нь өөрчлөгддөг ба хумснууд хөндүүр, өвчтэй болж, үзэмжгүй, муухай болдог. Хэрвээ таны хумсанд дээрх шинж тэмдгүүд илэрсэн бол нэн даруй эмчлэх хэрэгтэй.
Учир нь мөөгөнцрийг эмчлэхгүй удаавал эмчлэхэд улам л хэцүү болдог. Аз болоход гэрийн нөхцөлд мөөгөнцрөөс хялбархан салах арга бий. Хүнсний сод, цагаан цуу (уксус) хоёр бол мөөгөнцрийн эсрэг үр дүнтэй эмчилгээний хэрэгсэл гэдгийг та мэдэх үү?
Хүнсний сод, цагаан цууны холимог мөөгөнцөрт тустай. Учир нь хүнсний сод нь фунгицид (мөөгөнцрийг устгадаг химийн бодис) биш учир мөөгөнцрийг үгүй хийхгүй. Гэвч сод мөгөнцрийн өсөлт, тархалтыг зогсооно. Харин цагаан цуу мөөгөнцрийг үр дүнтэйгээр устгана. Энэ арга маш энгийн бас үр дүнтэй. Та зааврыг дагаарай!
Шаардлагатай орцууд:
4-5 хоолны халбага хүнсний сод
1 аяга алимны уксус эсвэл 6% юмуу 9%-ийн цагаан цуу
Ус Хөлөө дэвтээх түмпэн
Цаасан алчуур
Хэрэглэх арга:
Түмпэнд бүлээн ус хийгээд цагаан цуу, ус хоёрыг нэмнэ. Хөлөө усандаа 15 минут орчим дүрсний дараа цаасан алчуураар арчина. Дараа нь усаа 4-5 хоолны халбага содтой усаар солино. Уг уусмалдаа хөлөө мөн адил 15 минут байлгасны дараа цаасан алчуураар арчина. Хурдан хугацаанд үр дүнд хүрэхийг хүсч байвал уг эмчилгээний аргыг өдөрт хэд хэдэн удаа хэрэгжүүлнэ. Эхлээд цагаан цуу мөөгөнцрийг устгах ба сод мөөгөнцрийг цаашид бий болохоос сэргийлнэ.
Энэ үнэхээр үр дүнтэй арга!
Танд энэ мэдээлэл таалагдсан уу? Like дараад сонирхолтой мэдээллүүдийг цаг тухайд нь
хүлээн авна уу.
Трансфер фактор таны дархлааг 437% нэмэгдүүлнэ! Бичлэгээс үзнэ үү
Таны мэдлэгт : Трансфер фактор гэж юу вэ?
Трансфер факторыг 1949 онд АНУ-ын эрдэмтэн Шервүд Лоүренс хүний цуснаас олж
нээмэгц дархлааг дэмжиж, сайжруулдаг гайхамшигтай чадвар нь анагаах ухааны шинэ
содон ололт болж энэ уургийг цэврээр нь ялгаж аваад эрүүл мэндийн салбарт
хэрэглэе хэмээн дэлхий дахинаараа анагаахын төдийгүй шинжлэх ухааны ихэнх
хүрээлэнгүүд ажиллаж эхэлсэн юм. Энэ чиглэлийн судалгаа, технологийн хөгжил
тасралтгүй үргэлжилсээр 40 жилийн дараа 1988 онд үнээний сүүний уургаас цэврээр
нь ялгаж авах технологи боловсруулсан нь энэ бүтээгдэхүүнийг ихээр үйлдвэрлэх,
хүн амд хүртээмжтэйгээр хэрэглэх боломж нээгдсэн байна. Трансфер Факторыг 60
гаруй жилийн турш судалж, судалгааны ажилд 40 сая ам.доллар зарцуулж, эрдэм
шинжилгээний 6500 ажил хийгдэж, олон улсын эрдэм шинжилгээний хурал 12 удаа
зохион байгуулагдсан байна.
Цааш нь унших
ТРАНСФЕР ФАКТОР Бүтээгдэхүүнүүд
Трансфер факторын үйлдвэрлэлийн процесстой танилцана уу